Tietoa meistä

Olemme olleet kamppailualalla jo vuodesta 1995 ja se on tehnyt meistä alan ammattilaisen.

Kamppailuvarusteiden maahantuonti alkoi meidän osalta vuonna 2001 kun BJJ:tä aloitettiin harjoittelemaan Suomessa ja niiden harjoittelupukuja ei ollut saatavilla koko Euroopassa siihen aikaan.
Ensimmäiset maahantuonnit tehtiin Turun ju-jutsuseura ry nimissä mutta kävi nopeasti selväksi että yhdistystoiminta ja liiketoiminta piti erottaa toisistaan jotta seura ei menetä yleishyödyllistä statusta ja tämän takia päätettiin perustaa 100% Turun ju-jutsuseuran ry omistama yhtiö vuonna 2004 ja sen nimeksi tuli TJJS Kamppailuvaruste Oy. 

Koska olimme alussa yksin BJJ markkinoilla ja sen myynti kasvoi nopeasti samaan tahtiin lajin suosion noustessa ja myös muut seurat alkoivat ostaa meiltä BJJ pukuja ja toimintaan muodostui jo heti jo alusta lähtien alan tukkumyynti toiminta. BJJ puvut oli se joka käynnisti meidän osalta koko liiketoiminnan ja tämän jälkeen tuotevalikoimaa kasvatettiin myös niihin lajeihin jota Turun ju-jutsuseurassa harjoiteltiin ja nykyään voimme pitää itseämme Thai- Kickboxing, MMa, BJJ ja Hokutoryu ju-jutsun alan ammattilaisena.

TJJS Kamppailuvaruste Oy tietää tarkkaan minkälaisia kamppailuvarusteiden pitää olla, mikäli tuote ei vastaa sitä poistuu se hyvin nopeasti meidän tuotevalikoimasta. Valikoimassa on kahden tasosta tuotetta edullinen ja alan huipputuote mutta edullisenkin pitää olla tietty kriteerit täyttävä eli kaikki ei kelpaa myyntiin meille.

TJJS Kamppailuvaruste Oy on pyrkinyt neuvottelemaan alan parhaiden Brändi valmistajien kanssa myös tuotteista joka tehdään ilman Brändi valmistajan logoa ja silloin tarkoituksena on saada sama huipputuote edullisemmin markkinoille ja nämä tuotteet ovat nimeltään Kampailuvaruste Private Label

  • Laadukkaat tuotteet
  • Nopeat toimitukset
  • Edulliset hinnat

Tervetuloa ostoksille

Tommy Malmberg, CEO