Toimituskulut

Toimituskulut lasketaan Suomen Postin, UPS, GLS, Post Nord tai Matkahuollon hinnaston mukaan.
Yksityisasiakkaille toimitamme yli 200,00 EUR tilaukset rahtikuluitta EU-maihin. EU ulkopuolelle menevät toimitukset rahtihinnaston mukaan.
Seuroille ja jälleenmyyjöille rahtivapaan toimituksen raja on 400,00 EUR EU-maihin.
Seuroille ja jälleenmyyjöille tulee pientoimituslisä 8,00 EUR tilauksiin joiden arvo on alle 50,00 EUR.

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää maksun saapumisesta.
Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille TJJS Kamppailuvaruste Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
Kaikki toimitukset tapahtuvat Suomen Postin, UPS, GLS tai Matkahuollon välityksellä, elleivät kuluttaja ja TJJS Kamppailuvaruste Oy muuta erikseen sovi.

Palautukset EU-maista

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien.
Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa, kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteen on oltava myyntikelpoinen, siinä ei saa olla likaa kuten esim. eläinten karvoja.

Tilaus- ja painatustuotteissa EI OLE palautus tai vaihto-oikeutta mikäli niissä ei ole valmistusvirhettä. Tilaus/toimitustuotteet ovat sellaisia jotka ovat asiakkaalle erikseen tilattu tehtaalta ja painatustuotteet ovat sellaisia jotka ovat tehty varta vasten asiakkaalle tilauksen mukaan.
Poisto- ja huutokauppatuotteissa EI OLE palautus tai vaihto-oikeutta. Poisto- ja huutokauppatuotteet ovat aina sellaisia tuotteita jotka poistuvat tuotevalikoimasta ja ne myydään erittäin edullisesti pois TJJS Kamppailuvaruste Oy varastosta.

Palautus tai tuotteen koon vaihdosta aiheutuneet kuljetuskustannukset tulevat aina asiakkaan maksettaviksi.
Takuuasioissa TJJS Kamppailuvaruste Oy maksaa palautuskustannukset ja ne voi lähettää takaisin Postin, GLS tai Matkahuollon kautta Asiakaspalautuksena (TJJS Kamppailuvaruste Oy antaa asiakaspalautus rahtikirjan)

Tuotteen vaihtaminen toiseen sujuu kaikkein nopeimmin ja helpoiten kun tekee tarvittavasta tuotteesta kokonaan uuden tilauksen ja palauttaa väärän tuotteen tilinumeron sisältävän saatteen kera.
Palautuspyyntö tehdään omalta tililtä kohdasta ”kauppatavaroiden palautus” jonka jälkeen TJJS Kamppailuvaruste Oy lähettää tiedot palautuksesta.

Hyvitystä varten on hyvä liittää tilinumero mukaan vaikka ensisijaisesti hyvitykset pyritään tekemään verkkokaupan maksujärjestelmien (VismaPay/PayPal/Jousto/MultisafePay) kautta josta kyseinen maksu on alun perin maksettu.
Laadun takaamiseksi tarkistamme aina palautetut tuotteet ennen hyvityksen tekoa.

Palautus lähetetään TJJS Kamppailuvaruste Oy osoitteeseen, TJJS Kamppailuvaruste Oy Siutlankatu 1, 20380 Turku.

Palautukset EU:n ulkopuolisista maista

Mikäli tilaus toimitetaan EU:n tullialueen ulkopuolisiin maihin kuten Norja, Sveitsi, Kanada tai Yhdysvallat niin TJJS Kamppailuvaruste Oy ei ota vastaan tuotepalautuksia tai tuotteiden koon vaihtoja.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee vastaanottaessa asiasta heti vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä kauppaan sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.