Säännöt ja käyttöehdot

1. Rekisteröityminen ja tilaaminen
1.1 Rekisteröityminen perus verkkokauppaan ei ole pakollista mutta tilauksen tekeminen edellyttää seuraavien yhteystietojen antamista: Nimi, toimitusosoite, puhelin nro ja sähköpostiosoite. (Huutokaupassa tarjouksen antaminen edellyttää rekisteröitymistä)
 
1.2. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä voi rekisteröityä kuluttajana, urheiluseurana tai yrityksenä TJJS Kamppailuvaruste Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
Rekisteröitynä asiakkaana voi kirjautua omalle asiakastilille josta löytyvät kaikki omat asiakastiedot ja osoitetiedot, tilaushistoria, maksuhyvitykset, kupongit, kauppatavaran palautusosio, minun toivelista, lahjakortit, huutokauppa, Affiliate hyvitykset.

a) Antaa suostumuksensa, että TJJS Kamppailuvaruste Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. TJJS Kamppailuvaruste Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. TJJS Kamppailuvaruste Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.

1.3. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin +358405158655). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi 

2.2 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun TJJS Kamppailuvaruste Oy on lähettänyt sähköpostitse tilausvahvistuksen.

2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on lähetetty esim. postilla tai matkahuollolla.

2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei TJJS Kamppailuvaruste Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on TJJS Kamppailuvaruste Oy:n verkkokaupassa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR) sisältäen voimassaolevan arvonlisäveron. TJJS Kamppailuvaruste Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut lasketaan Suomen Postin, UPS, GLS tai matkahuollon hinnaston mukaan. Yksityisasiakkaille toimitamme yli 200,00 EUR tilaukset rahtikuluitta EU-maihin ja urheiluseuroille ja jälleenmyyjille rahtivapaan toimituksen raja on 400,00 EUR EU-maihin. EU maiden ulkopuolelle toimituskulut sekä Tullin vientiselvitys lasketaan UPS, Suomen Postin tai GLS hinnaston mukaan

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää siitä, kun maksu saapunut.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. TJJS Kamppailuvaruste Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille TJJS Kamppailuvaruste Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.4. TJJS Kamppailuvaruste Oy Toimittaa EU:n jäsenmaihin. Kaikki TJJS Kamppailuvaruste Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin, UPS, GLS tai Matkahuollon välityksellä, elleivät kuluttaja ja Kamppailuvaruste muuta erikseen sovi.

4.5. Asiakkaalla on myös mahdollisuus noutaa tuote TJJS Kamppailuvarusteen Turun myymälästä/logistiikkavarastosta. Katso yhteystiedot verkkosivuilta.

5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen: (a, b ja c)

a) Ennakkomaksu.
Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi.
Maksuosoituksen suuruus selviää verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 

b) Verkkomaksut.
TJJS Kamppailuvaruste Oy:llä on käytössä useampi eri tämän palvelun toimittajaa.

VismaPay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

VismaPay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (Credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla Käyttäjäehdot Pivo

VismaPay -maksupalvelun yhteystiedot:
VismaPay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta 

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36 erässä. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Jousto -maksupalvelun yhteystiedot:
Aurajoki Nordic Oy / Jousto (Y-tunnus: 1998514-5)
Sähköposti: asiakaspalvelu@jousto.com
Puhelin: 0800 186 186 (pvm/mpm) (arkisin klo 7-22 ja la-su klo 9-21)
Postiosoite: PL 710, 20101 Turku
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. on 5. päivänä huhtikuuta 1993 annetun rahoitusalan lain muutetun 2 §:n mukaisesti lisensoitu luxemburgilainen luottolaitos ja on Luxemburgin valvontaviranomaisen, Commision de Surveillance du Secteur Financierin, valvonnassa. Yhtiön sääntömääräinen kotipaikka on Luxemburgissa (L-1150).
PayPal Inc. (joka on eräs PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.:n emoyhtiöistä) sijaitsee Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. 

MultiSafepay MultiSafepay BV, jonka kotipaikka ja päätoimipaikka ovat Amsterdamissa, Alankomaissa, osoitteessa Kraanspoor 39 (1033 SC).

c) Lasku.
Voimme laskuttaa seuroja ja yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia TJJS Kamppailuvaruste Oy:n kanssa. Olemalla erikseen yhteydessä asiakaspalveluumme +358405158655.
yksityisasiakkaille Jousto-maksujärjestelmän kautta on mahdollista ostaa laskulle jossa on 14pv maksuaikaa. 

6. Palautukset
6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteen on oltava myyntikelpoinen, siinä ei saa olla likaa kuten esim. eläintein karvoja.

6.2. Huutokauppa- ja poistotuotteilla ei ole palautus / vaihto-oikeutta.

6.3. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoituksen verkkokauppajärjestelmässä omalta tilitiedoista kohdassa palautukset tai mikäli on tilannut vieraana niin tilausnumerolla verkkokaupassa kohdassa palautukset. ENNEN tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään aina osoitteeseen TJJS Kamppailuvaruste Oy, Siutlankatu 1, 20380 Turku.

6.4. Tuotteen palautus tai tuotteen koon vaihdosta aiheutuneen kuljetuskustannukset tulevat aina asiakkaan maksettaviksi. Takuu asioissa palautuskustannukset maksaa TJJS Kamppailuvaruste Oy.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinko ilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio
8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa TJJS Kamppailuvaruste Oy:lle verkkokauppajärjestelmässä omalta tilitiedoista kohdasta palaukset tai mikäli on tilannut vieraana niin tilausnumerolla verkkokaupan sivuilla alaosassa kohdassa palautukset. Virheellinen toimitus palautetaan TJJS Kamppailuvaruste Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, TJJS Kamppailuvaruste Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. TJJS Kamppailuvaruste Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy TJJS Kamppailuvaruste Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta TJJS Kamppailuvaruste Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.